Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Top 10 voorjaarsschoonmaak in april Top 10 voorjaarsschoonmaak in april
moeders

Schommel en bolderwagen kopen

Schommel en bolderwagen kopen dan let je extra goed op de kwaliteitseisen. De Multi Kids schommels zijn al jaren een succes bij kinderen en ouders. Voor steppen, bolderwagens, skateramps, kaptafels, houten speelgoed, sleeën,  en nog veel meer neem je een kijkje bij Active-Kids.

Schommel en bolderwagen kopen

grote schommelVooral deze grote ergonomische kinderschommel vind ik leuk. Het is de eerste schommel waar kinderen met zijn allen tegelijk op kunnen spelen! Het maakt niet uit of de kinderen staan, zitten of liggen op de schommel.
Deze schommels, met vier ophangpunten en een stabiele en stevig net, zijn een ware attractie  voor de kinderen.  De Multi Kids schommel past aan elk (stevig) schommelframe. Je hoeft dus niet perse een nieuw of ander schommelframe aan te schaffen om deze schommels te kunnen gebruiken