Gerelateerde artikelen

  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
moeders

Schoolreisje organiseren tips

yoand.biz
yoand.biz

Schoolreisje organiseren tips want aan een schoolreis gaat heel wat organisatie vooraf. Wie de klus eerder klaarde, weet dat het bepalen van het reisdoel slechts een onderdeel is van de hele organisatie. Er moet aan veel worden gedacht: financiën, veiligheid, verzekeringen, regels , vervoer, begeleiding…

Schoolreisje organiseren tips

Voor kinderen is de schoolreis het hoogtepunt van het schooljaar. Maar ouders zien naast al het plezier ook de gevaren: valpartijen, verkeersongelukken, onvoldoende begeleiding. Een goede organisatie neemt veel onrust en zorg weg.  Daarom is het slim en handig om de benodigde stappen goed door te lezen. Het helpt ouders in schoolreiscommissies en de school bij een zorgvuldige voorbereiding van de schoolreis, zodat het een geslaagde dag wordt voor iedereen.