Gerelateerde artikelen

  • Clingendael in de winter foto’s om te inspireren Clingendael in de winter foto’s om te inspireren
  • Eigen foto in kruissteek borduurpatroon Eigen foto in kruissteek borduurpatroon
  • Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken Persoonlijk inpakpapier of kaftpapier maken
  • Wat knutselen rond Sinterklaasfeest Wat knutselen rond Sinterklaasfeest
  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
hobby

Scrapbooken met beetje hulp

voorbeeld azza scrapbookingScrapbooken doe je met Azza hoorde ik van Karlien, de cursusleidster Scrapbooken. Zij werkt met de materialen van Azza. Azza staat bekend als het ‘Europese Scrapbooken’.

Scrapbooken met Azza

Scrapbooking is op een creatieve  manier foto’s in een foto-album plakken met allerlei versieringen en teksten. Hierbij maak je van verschillende soorten materialen gebruik. Het gaat daarbij niet alleen om de foto’s en het papier maar ook om de embellishments (versieringen) en de teksten die je gebruikt. Alles is mogelijk, zolang het maar plat is en in een album past, zoals stickers, lintjes, bonnetjes, kaartjes, ringetjes…..

AZZA is uniek doordat zij voor het uitknippen van de foto’s gebruik maakt van vele verschillende sjablonen. Hierdoor blijft de essentie over. De foto’s worden op gekleurd fotopapier geplakt. Door de opmaak, eventueel aangevuld met achtergrond papier of een kader, wordt je oog automatisch naar de foto’s getrokken. Ook blijft er nog voldoende ruimte over voor tekst bij de foto’s. En niet onbelangrijk: door het gebruik van de sjablonen is deze manier van scrapbooken veel minder tijdrovend! Heb je belangstelling klik dan door naar Azza crapbooking workshop en materialen.