Gerelateerde artikelen

  • Servet motief plakken op stof Servet motief plakken op stof
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes
  • Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop
hobby

Scrapbooken met beetje hulp

voorbeeld azza scrapbookingScrapbooken doe je met Azza hoorde ik van Karlien, de cursusleidster Scrapbooken. Zij werkt met de materialen van Azza. Azza staat bekend als het ‘Europese Scrapbooken’.

Scrapbooken met Azza

Scrapbooking is op een creatieve  manier foto’s in een foto-album plakken met allerlei versieringen en teksten. Hierbij maak je van verschillende soorten materialen gebruik. Het gaat daarbij niet alleen om de foto’s en het papier maar ook om de embellishments (versieringen) en de teksten die je gebruikt. Alles is mogelijk, zolang het maar plat is en in een album past, zoals stickers, lintjes, bonnetjes, kaartjes, ringetjes…..

AZZA is uniek doordat zij voor het uitknippen van de foto’s gebruik maakt van vele verschillende sjablonen. Hierdoor blijft de essentie over. De foto’s worden op gekleurd fotopapier geplakt. Door de opmaak, eventueel aangevuld met achtergrond papier of een kader, wordt je oog automatisch naar de foto’s getrokken. Ook blijft er nog voldoende ruimte over voor tekst bij de foto’s. En niet onbelangrijk: door het gebruik van de sjablonen is deze manier van scrapbooken veel minder tijdrovend! Heb je belangstelling klik dan door naar Azza crapbooking workshop en materialen.