Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Recept lekkerste snelle pizzabodem Recept lekkerste snelle pizzabodem
  • Winterwandeling en thuis creatief aan de slag Winterwandeling en thuis creatief aan de slag
  • Handig goedkoop planten water geven Handig goedkoop planten water geven
  • Masker maken met gips of gipsverband Masker maken met gips of gipsverband
  • Marineren en ook nog super snel Marineren en ook nog super snel
eropuit

Maritiem feest is gezellig dagje uit

tina-george.com
tina-george.com

Maritiem feest in Harderwijk heet Aaltjesdagen en is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 iedere tweede zaterdag van juni plaatsvindt. Het festival met muziek, cultuur en braderie staat bol van de gezelligheid.

Maritiem feest in Harderwijk

Het grootste evenement van Harderwijk en omgeving zijn de jaarlijkse drie Aaltjesdagen in de maand juni. Dit is een maritiem cultuurfeest op de boulevard met tientallen kraampjes waar o.a. de aaltjes (haring) verkocht worden. Met name aan de haven is het genieten van de  botters, waterskiërs en bungeejumpen. Op de markt en omgeving kan je volop genieten van gezellige terrassen en muziekbands. Dus lekker eten, varen, fietsen, dolfijnen kijken en relaxen in de sauna, dus alle ingrediënten voor een gezellig maritiem dagje uit. Surf voor alle informatie naar aaltjesdagen.nl