Gerelateerde artikelen

  • Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Brede retro armband restylen Brede retro armband restylen
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Schelpen zoeken en thuis knutselen Schelpen zoeken en thuis knutselen
hobby

Armband maken met grillige kralen

edelsteenkralen.nl
edelsteenkralen.nl

Armband maken en daarin restjes splitkralen verwerken. Vaak hou je van die restanten kralen over, van een ander sieraden-project. Om dit soort armbandjes te maken heb je steeds maar een paar kralen nodig. Je kunt ze natuurlijk gewoon rijgen, maar hier zijn er gekettelde tussenzetsels van gemaakt, gecombineerd met een schakelketting naar keuze.

Armband maken met grillige kralen

grillige kralen

Deze armbandje zijn ook heel geschikt om er meerdere van naast elkaar aan één pols te dragen, als stacking armbanden. Als je er één armband van gemaakt, dan draaien de armbandjes niet opzichte van elkaar. De werkuitleg lezen en de materialen kopen doe je bij edelsteenkralen.nl