Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid? Kleedgeld voor jongeren, wat is wijsheid?
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
moeders

Baby en kinderen in de zon tips

djmomodu92.net
djmomodu92.net

Baby hou je helemaal uit de zon. Dus zoek plekjes op waar je kind koel blijft, dus in de schaduw. Handig is onder de parasol, in de kinderwagen met de kap naar beneden, zodat er voldoende frisse lucht komt bij de baby en gebruik een parasolletje als je gaat wandelen en let goed op dat de baby in de schaduw blijft …….. en bescherm de baby voor muggen en wespen !!!!

Bij de iets grotere kinderen bescherm je het hoofdje zo goed mogelijk met een hoedje of een petje en je zorgt dat de huid zoveel mogelijk bedekt is met zo koel en luchtig mogelijke kleding. Katoenen kleding is het beste.

Bescherm je kind ook in de schaduw met een zonnebrand product met een hoge factor.
Ook als je kind 12 maanden (of ouder) is, is het noodzakelijk de huid zo veel mogelijk te beschermen tegen de zon. Dus bedekken met luchtige kleding en insmeren met een hoge beschermingsfactor. Als de huid langzaam bruin is geworden, kun je voorzichtig overstappen naar een  iets lagere factor

Baby en kinderen in de zon tips

Baby’s zijn extra gevoelig voor temperatuurschommelingen, omdat ze hun lichaamswarmte nog niet goed zelf kunnen regelen. Bij hoge temperaturen kunnen kinderen minder eetlust vertonen en verliezen ze meer vocht door de warmte. Dus veel drinken en zoveel mogelijk in de schaduw vertoeven.
Lees meer bij :