Gerelateerde artikelen

  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Museum de Kantfabriek met exposities en meer Museum de Kantfabriek met exposities en meer
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Genealogie is ook een hobby Genealogie is ook een hobby
  • Halloween feest in PortAventura Halloween feest in PortAventura
eropuit

Sneeuwplezier ook in de zomer bij Skidome

Sneeuwplezier ook in de zomerSneeuwplezier in attractiepark en ook nog eens het gezelligste sneeuwattractiepark van Nederland en Belgiëis Skidome in Rucphen. Je kunt er van alles doen van vrij skiën, schaatsen of snowboarden tot het volgen van een cursus. Ook worden er regelmatig familiedagen georganiseerd om met het hele gezin voor een gereduceerde prijs een dagje uit te zijn. Tijdens het zomerseizoen gewoon 7 dagen per week open!

Sneeuwplezier attractiepark Skidome

Voor het koelste dagje uit en wintersportplezier ga je naar Skidôme. Zij bieden ultiem sneeuwplezier voor jong en oud, beginners en gevorderden. De skipistes van Skidôme Rucphen en Terneuzen zijn 365 dagen per jaar geopend.
Kijk voor alle mogelijkheden en informatie bij skidome.nl