Gerelateerde artikelen

  • Kindermode en jongerenmode zelf maken Kindermode en jongerenmode zelf maken
  • Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon Wandkleed baby- en peuterkamer gratis patroon
  • Haakpatroon luchtballonnen mobile haken Haakpatroon luchtballonnen mobile haken
  • Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier Hoe decoratieve ballen maken met mooi papier
  • Gratis kleine baby borduurpatronen Gratis kleine baby borduurpatronen
  • Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes
moeders

Trendy en smaakvolle kinderkleding

trendy kinderkledingTrendy en smaakvolle kinderkleding. Maak kennis met Trumpette, een vooraanstaand en zeer opvallend babymerk in de United States of America. Le Petit Tom ® heeft geshopt in de States en dit merk daar zelf ontdekt en vrijwel de gehele collectie ingekocht en toegvoegd aan de steeds maar groter wordende en exclusieve collectie van Le Petit Tom.

kinderschoenen

Trendy en smaakvolle kinderkleding

Zeer trendy, smaakvolle baby schoentjes, baby sokjes, baby maillots en Gifts in schitterende kado verpakkingen en kadodozen. Het geheim van het succes zit hem simpelweg in het design van de artikelen.  See it and you believe it. De bekendheid daar is  ongekend mede doordat heel veel  beroemde Hollywood sterren hun baby’s en kinderen graag in “Trumpette”  laten zien.