Gerelateerde artikelen

  • Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden Naaipatroon baby zonnehoedje rond 6 maanden
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
moeders

Trendy en smaakvolle kinderkleding

trendy kinderkledingTrendy en smaakvolle kinderkleding. Maak kennis met Trumpette, een vooraanstaand en zeer opvallend babymerk in de United States of America. Le Petit Tom ® heeft geshopt in de States en dit merk daar zelf ontdekt en vrijwel de gehele collectie ingekocht en toegvoegd aan de steeds maar groter wordende en exclusieve collectie van Le Petit Tom.

kinderschoenen

Trendy en smaakvolle kinderkleding

Zeer trendy, smaakvolle baby schoentjes, baby sokjes, baby maillots en Gifts in schitterende kado verpakkingen en kadodozen. Het geheim van het succes zit hem simpelweg in het design van de artikelen.  See it and you believe it. De bekendheid daar is  ongekend mede doordat heel veel  beroemde Hollywood sterren hun baby’s en kinderen graag in “Trumpette”  laten zien.