Gerelateerde artikelen

  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Beelden Lange Voorhout Den Haag Beelden Lange Voorhout Den Haag
  • Kinderfilmfestival door heel Nederland Kinderfilmfestival door heel Nederland
  • Naar strand Scheveningen met de boot Naar strand Scheveningen met de boot
  • Festival Ambacht in Beeld Festival Ambacht in Beeld
  • Operadagen in Rotterdam Operadagen in Rotterdam
eropuit

Design, lifestyle en interieur festival

santabanta.com
santabanta.com

Design, lifestyle en interieur festival in Den Haag. In bestaande winkels, pop-up stores, musea en op vele andere verrassende locaties in het populaire Zeeheldenkwartier zijn meer dan 50 ontwerpers zelf aanwezig om hun nieuwste werk te tonen, erover te vertellen en het te verkopen.

festival design lifestyle

Design, lifestyle en interieur festival

Van vrijdag 29 t/m zondag 31 mei 2015 vindt de tweede editie van Festival Designkwartier Den Haag plaats.
Aanstekelijke fantasie 
Tijdens Designkwartier Den Haag zet het Zeelheldenkwartier de deuren wagenwijd open voor designliefhebbers, trendsetters en nieuwsgierigen. Met hun originaliteit, aanstekelijke fantasie en subtiel gevoel voor humor weten de ontwerpers je te raken, want ‘omdenken’; daar zijn ze meester in. Op allerlei onverwachte plekken kom je design tegen: in containers, binnentuinen, in een oude tandartsenpraktijk, bij mensen thuis en op straat. Voor de ontwerpers is Designkwartier Den Haag een kans om nieuw werk te presenteren, met hun publiek in contact te komen en feedback te krijgen.
Zo is het werk van het collectief Dutch Invertuals voor het eerst in Den Haag te zien, na presentaties in Eindhoven en Milaan. Bij Plant Power en Spruitje staat de kracht van planten, schimmels en sporen centraal. Er zijn pop-up stores voor De Luchtpost, het Deense merk Muuto en themawinkels, zoals een Grafische winkel, het warenhuis WOTH van (tijdschrift Eigen Huis & Interieur) Mary Hessing en een Design Outlet-Store. Ook bekende instellingen doen mee met speciale tentoonstellingen en presentaties, zoals Panorama Mesdag, Haags Historisch Museum, Stroom en KABK. In de vele bestaande winkels zijn moderne designklassiekers, lifestyle-items en hebbedingetjes te koop. De bezoeker maakt kennis met design recht uit het atelier en met de verhalen van de ontwerpers. 
festival design lifestyle
Informatie Designkwartier 2015
Entree: gratis
Data: vrijdag 29 t/m zondag 31 mei 2015, 10.00-18.00 uur
Ligging: Zeeheldenkwartier, vlakbij het centrum van Den Haag