Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Baby pet patroon en werkbeschrijving Baby pet patroon en werkbeschrijving
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
moeders

Stil staan bij kansarme kinderen

stil staan bij kansarme kinderenStil staan bij de kinderen die het niet zo goed hebben, dat is een goed gegeven. Maar doe er ook iets mee! Tweederde van alle hiv-patiënten leeft in Afrika. De aller kwetsbaarsten van deze groep zijn moeders en kinderen.

Stil staan bij de kinderen die het niet zo goed hebben, dat is een goed gegeven. Maar doe er ook iets mee!

Stil staan bij kansarme kinderen

Orange Babies is een onafhankelijke stichting die zich inzet om juist hen een toekomst te bieden. Eerste prioriteit van Orange Babies is het voorkomen van de hiv-overdracht van moeder op kind. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat baby’s flesvoeding in plaats van borstvoeding krijgen en het verstrekken van anti-hiv-medicijnen. Ook worden er opvanghuizen gebouwd waar hiv-moeders en hun baby’s een nieuw thuis vinden.

Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Orange Babies is zich bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten zij zich iedere dag weer in voor de mensen die ons het hardst nodig hebben!

Deze organisatie kan niet voortbestaan zonder de tomeloze inzet van particulieren en bedrijven die op alle mogelijke manieren ondersteuning kunnen bieden aan Orange Babies. Dit varieert van het beschikbaar stellen van producten en diensten, het zelf organiseren van evenementen, al dan niet samen met  Orange Babies tot inzamelingsacties op scholen.