Gerelateerde artikelen

  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop
eropuit

Espresso onderweg maken

espresso voor onderwegEspresso onderweg maken doe je met een handpresso. Tijdens een lange autorit gebruik je een handpresso. dat is een espresso-apparaat voor in de auto. Stekker in de sigaretten-aansluiting, water en een koffiepad er erin. Zo zet je onderweg een heerlijk kopje koffie.

Koffie kan je onderweg kopen bij tankstations. Koffie is belangrijk! We hechten enorm veel waarde aan goede koffie, want koffie is het meest gedronken drankje ter wereld.  De kwaliteit laat vaak te wensen over, dus waarom dan niet gewoon lekkere koffie drinken, gewoon je zelfgemaakte espresso. Het kan!

Espresso onderweg maken

Deze set bestaat uit de Handpresso Auto, een fraaie koffer waarin deze vervoerd kan worden, twee onbreekbare kopjes en een doekje. Precies wat je nodig hebt om netjes je perfecte espresso in de auto te zetten!

espresso onderweg maken