Gerelateerde artikelen

  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Masker tekenen en kleuren met krijt Masker tekenen en kleuren met krijt
  • Herfst schilderen met de juiste kleuren Herfst schilderen met de juiste kleuren
  • Letterbak van schildersdoeken maken Letterbak van schildersdoeken maken
  • Tekenen en kleuren op stoffen poppen Tekenen en kleuren op stoffen poppen
  • Markers op alle materialen en ruim toepasbaar Markers op alle materialen en ruim toepasbaar
hobby

Digitale kunst zelf maken

digitale kunst zelf maken 1Digitale kunst maken kan je zelf met de schilder en tekenen applicatie ArtRage for iPad Met gebruik van eenvoudige bediening kan je gemakkelijk prachtige schilderijen en tekeningen maken. De applicatie heeft verschillende schilder- en teken gereedschappen dus al je creativiteit kan je er op los laten. Zoals het kiezen van een papiersoort, of de dikte van potloden, stiften, penselen/kwasten, airbrush, verfrollers en spatels ……
Je kan ook een foto als achtergrond gebruiken om deze na te schilderen.

Digitale kunst zelf maken

Wees creatief met verf zonder de schilderbenodigdheden en kosten! Ontdek een volle gereedschapskist van intuïtieve, natuurlijke schilderij tools zoals oliën en aquarellen die je laten experimenteren met kleur mengsels en texturen op een realistisch canvas. Met ArtRage heb je de instrumenten van een echte kunst studio binnen handbereik.