Gerelateerde artikelen

  • Nacht en donker schilderen doe je zo Nacht en donker schilderen doe je zo
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Bijen plekje geven in eigen tuin Bijen plekje geven in eigen tuin
  • Bloemen en bladeren drogen tips en trucs Bloemen en bladeren drogen tips en trucs
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen
hobby

Digitale kunst zelf maken

digitale kunst zelf maken 1Digitale kunst maken kan je zelf met de schilder en tekenen applicatie ArtRage for iPad Met gebruik van eenvoudige bediening kan je gemakkelijk prachtige schilderijen en tekeningen maken. De applicatie heeft verschillende schilder- en teken gereedschappen dus al je creativiteit kan je er op los laten. Zoals het kiezen van een papiersoort, of de dikte van potloden, stiften, penselen/kwasten, airbrush, verfrollers en spatels ……
Je kan ook een foto als achtergrond gebruiken om deze na te schilderen.

Digitale kunst zelf maken

Wees creatief met verf zonder de schilderbenodigdheden en kosten! Ontdek een volle gereedschapskist van intuïtieve, natuurlijke schilderij tools zoals oliën en aquarellen die je laten experimenteren met kleur mengsels en texturen op een realistisch canvas. Met ArtRage heb je de instrumenten van een echte kunst studio binnen handbereik.