Gerelateerde artikelen

  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
moeders

Phablet is telefoon en tablet

phablet telefoon en tablet
phablet telefoon en tablet

Phablet is een combinatie van telefoon (phone) en tablet. Een telefoon met een scherm van 5,9 inch, Super fijn om te internetten, video’s te kijken, games te spelen en je digitale boek te lezen. De Archos 59 is niet de smartphone met de meest uitgebreide mogelijkhgeden, daar is de prijs ook niet naar. Maar het is de ideale oplossing voor moeders …………… opladen en je kan er alles mee, 1 apparaat nodig …..

Phablet is telefoon en tablet

Ideaal wanneer je veel content wilt lezen zonder veel te hoeven scrollen, óf wanneer jij graag onderweg naar je favoriete serie kijkt. Het beeldscherm is dus groot en je kan er gewoon mee bellen.  Tevens is het apparaat voorzien van een camera van 5 megapixel.. De Archos 59 Titatium draait op de laatste versie van Android.