Gerelateerde artikelen

  • Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen Verantwoorde levensstijl meegeven aan kinderen
  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Gordijnroe boven glazen schuifpui Gordijnroe boven glazen schuifpui
  • Touwtelefoon maken met de kinderen Touwtelefoon maken met de kinderen
  • Vocht in huis bestrijden doet de vrouw Vocht in huis bestrijden doet de vrouw
  • Telefoonsok breien of haken met dit gratis patroon Telefoonsok breien of haken met dit gratis patroon
moeders

Phablet is telefoon en tablet

phablet telefoon en tablet
phablet telefoon en tablet

Phablet is een combinatie van telefoon (phone) en tablet. Een telefoon met een scherm van 5,9 inch, Super fijn om te internetten, video’s te kijken, games te spelen en je digitale boek te lezen. De Archos 59 is niet de smartphone met de meest uitgebreide mogelijkhgeden, daar is de prijs ook niet naar. Maar het is de ideale oplossing voor moeders …………… opladen en je kan er alles mee, 1 apparaat nodig …..

Phablet is telefoon en tablet

Ideaal wanneer je veel content wilt lezen zonder veel te hoeven scrollen, óf wanneer jij graag onderweg naar je favoriete serie kijkt. Het beeldscherm is dus groot en je kan er gewoon mee bellen.  Tevens is het apparaat voorzien van een camera van 5 megapixel.. De Archos 59 Titatium draait op de laatste versie van Android.