Gerelateerde artikelen

  • Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken Kerstslingers probleemloos inpakken en uitpakken
  • Decoratie tekenen op koekjes met decoratiepen Decoratie tekenen op koekjes met decoratiepen
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Wecken van groenten en fruit tips en hints Wecken van groenten en fruit tips en hints
  • Cakejes versieren en ijscake maken Cakejes versieren en ijscake maken
  • Simpel recept pate en patevorm Simpel recept pate en patevorm
hobby

Camembert en notenkaramel

Smikkelen maar. Bron: lesmclaughlins.wordpress.com
Smikkelen maar.
Bron: lesmclaughlins.wordpress.com

Camembert en notenkaramel is smullen geblazen. Van een vriendin kreeg ik deze smultip: Leg het kaasje op een decoratieve schaal en strooi er een handvol elitehaver (studentenhaver) over.

Een Camembert kaasje laat je minstens een uur voordat je gaat eten op kamertemperatuur komen. Dat noemen ze chamberen. Als de binnenkant van het kaasje iets smelt (huilt) dan is het goed om te eten.

Camembert en notenkaramel

  1. Roer 75 gram suiker en 1 eetlepel water door elkaar en maak langzaam warm. NIET ROEREN.
  2. Blijf goed opletten, want de karamel kan snel verbranden.
  3. Haal de pan van het vuur zodra de karamel goudbruin is en schenk dit over de noten enhet kaasje.
  4. Laat de karamel afkoelen, hard worden en serveer op kamertemperatuur.

    studentenhaver