Gerelateerde artikelen

  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken Persoonlijk en origineel inpakpapier zelf maken
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Bloemcorsage maken met handige tips en trucs Bloemcorsage maken met handige tips en trucs
  • Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken Hond gezonde ijslolly geven en zelf maken
hobby

Receptenboek zelf samenstellen

mijnreceptenboekje-smakelijk-cadeau

Receptenboek zelf samenstellen en maken voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum, emigratie, het afscheid van een collega of gewoon voor jezelf. Allemaal bijzondere momenten waarop je iemand een origineel cadeau wilt meegeven. Daarom is de website www.mijnreceptenboekje.nl in het leven geroepen. Hier is het mogelijk om een persoonlijk en onvergetelijk groepscadeau te creëren. Bundel ieders lievelingsrecept samen met smaakmakende vragen en geef iemand een receptenboek cadeau. 100% verrassend 100% lekker!

receptenboek zelf maken receptenboek zelf maken 2

Receptenboek zelf samenstellen

De website is eenvoudig in gebruik en neemt zoveel mogelijk werk uit handen. Geen opgeklopte verhalen maar gebruiksvriendelijk en een persoonlijke service.

  • Er zijn voor verschillende gelegenheden vragenlijsten samengesteld waar je uit kunt kiezen en het is eventueel mogelijk om vragen aan te passen.
  • Vervolgens nodig je vrienden en familie uit om via de website de vragenlijst in te vullen en daarbij 2 leuke foto’s te uploaden.
  • Dit wordt uiteindelijk opgemaakt in een van de 3 boekstijlen en tot een echt recepten-boek gebundeld.
  • Samen met een originele verpakking valt het boek binnen 7 werkdagen op de deurmat.

 

Met vragen als ‘Hier hebben wij samen smakelijk om gelachen’, ‘Dit is het recept voor een goed huwelijk’, ‘Hier gaat mijn hart sneller van kloppen’ en ‘Dit ben jij in 3 woorden’ haalt Mijn Receptenboekje voor allerlei gelegenheden de waarheid én lekkerste recepten naar boven. Dus gaat je zoon het huis uit? Houd de pizzakoerier buiten de deur en geef een receptenboek met moeders lekkerste recepten. Of misschien gaat een vriendin trouwen? Geef met alle vrienden en familie een boek met recepten voor een goed huwelijk. Gaat je zus emigreren? Geef haar een receptenboek mee vol oer-Hollandse maaltijden die ze zeker niet mag vergeten. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen te bedenken voor zo’n smakelijk cadeau!

In deze instrucievideo wordt in het kort uitgelegd hoe het maken van een receptenboek in zijn werk gaat: