Gerelateerde artikelen

  • Fotografie tips en trucs voor fotografietalent Fotografie tips en trucs voor fotografietalent
  • Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken
  • Persoonlijk item op je outfit maken Persoonlijk item op je outfit maken
  • Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop
  • Plastificeren en plakken op karton Plastificeren en plakken op karton
  • Schooltas of kleding herkenbaar maken Schooltas of kleding herkenbaar maken
moeders

Schoolfoto’s op rij in boekje

schoolfoto boekje

Schoolfoto’s op één rij in een boekje voor acht pasfoto’s. Ideaal dus voor de jaarlijkse schoolfoto’s van je kind. En laat het boekje er nu ook nog eens geweldig uitzien! Perfect cadeautje ook trouwens! Ieder jaar krijg je weer een vel van school met wel 12 pasfoto’s van je kind.  En hoe leuk ook, ze belanden bij de meeste mensen in de fotodoos (in het gunstigste geval)  of slingeren rond in huis.

Schoolfoto’s op rij in boekje

Jenny Lindhout van Jeeetje.nl  heeft een hele leuke oplossing gevonden om deze pasfoto’s op een originele manier te bewaren. Met haar pasfotoboekje ‘Kijk mij!’ plak je elk jaar de schoolfoto erin, vouw het boekje uit en er ontstaat  een leuke portretgalerij. En op de achterkant staat steeds een vraag om in te vullen. En wat ook leuk is om te weten: de boekjes zijn met de hand in elkaar gezet.

Dit uitvouwboekje kun je kopen op www.jeeetje.nl voor €9,95 .
In de maand april en mei ontvang je bij je bestelling gratis een pdf van inpakpapier erbij. Printen, inpakken en klaar! Maar nog leuker om te krijgen, maar eens even hinten bij de rest van het gezin voor Moederdag