Gerelateerde artikelen

  • Traktatie van dropveter en dropsleutel Traktatie van dropveter en dropsleutel
  • Dolfijn schminken en schminkvoorbeelden Dolfijn schminken en schminkvoorbeelden
  • Cakepop is en cupcake op een stokje Cakepop is en cupcake op een stokje
  • Ketting sjaal maken van kleurig t-shirt Ketting sjaal maken van kleurig t-shirt
  • Top vijf verkleden kinderen en volwassenen Top vijf verkleden kinderen en volwassenen
  • Oud T-shirt nieuwe look en draagvorm geven Oud T-shirt nieuwe look en draagvorm geven
hobby

Schminken en verkleden tips

Schminken en verkleden

Schminken en verkleden tijdens Carnaval of Halloween, verjaardagen of zomerfeesten vinden alle kinderen geweldig. Dit boek,
Schminken nieuwe ideeen, staat vol met ideeën voor alle soorten kinderfeestjes. De schminkprojecten zijn fantasievol en kleurrijk. De kostuums zijn gemakkelijk te maken.

Schminken en verkleden ideeën en tips

Grimeren en optutten is creatief voor de ontwerper en leuk voor de feestganger. Wat ik een goed voorbeeld vind is de vrolijke clown, gemaakt met een groot wit t-shirt, textielverf en textielstiften, verdwijnstift en enkele leuke Window Color glitter.

Het boek bevat creatieve  voorbeelden en uitleg van een Fee, kikker, zeemeermin, pompoen, indiaan, dalmatier, spiderman om de grimeurs te inspireren tot kindergrimes voor feesten en voorstellingen. De werkwijze wordt per grime-idee stap voor stap beschreven en met bijpassende kleurenfoto’s verduidelijkt. In een kadertje staan steeds de benodigde materialen. De grimevoorbeelden zijn duidelijk en voor de hand liggend. De gebruikte technieken zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Dit maakt het boek geschikt voor beginnende en ongeoefende hobbygrimeurs. Een uitgave voor volwassenen, maar kinderen vanaf ca. 10 jaar zullen er onder begeleiding ook mee uit de voeten kunnen.

 

grimeren, maquilleren, optutten
eenvoudig schminken en verkleden