Gerelateerde artikelen

  • Menukaart maken driehoekig en staand Menukaart maken driehoekig en staand
  • Kalkverf en krijtverf verschil en gebruik Kalkverf en krijtverf verschil en gebruik
  • Borstbeeld maken als Sinterklaas surprise Borstbeeld maken als Sinterklaas surprise
  • Cavia maken als Sinterklaas surprise Cavia maken als Sinterklaas surprise
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
hobby

Logeerbed van karton super handig

logeerbed van karton

Een logeerbed van karton zet je zonder schroeven of spijkers in elkaar. Gewoon uitvouwen. Neemt opgevouwen weinig of geen ruimte in als je geen logé’s hebt. Slapen op karton geeft ons een hele andere kijk op slapen. Het is sterk, 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar en niet duur.

Steeds vaker wordt meubilair van karton gemaakt. Het is origineel, decoratief en handig voor diverse toepassingen. De praktische toepasbaarheid wordt gecombineerd met stevigheid. Meubels van karton bieden een ongeëvenaarde verhouding gewicht/draagkracht. Karton is daarbij gemakkelijk te vervoeren en te monteren. De afwerking kan naar eigen smaak plaatsvinden. De meubels kunnen beschermd en waterdicht worden gemaakt met een coating en een vernislaag. Karton is de ideale oplossing voor meubels op maat. Enkele voorbeelden zie je bij papierenkarton.nl

Logeerbed van karton

Bij een V-bed zijn de leggers van multiplex en bij een It-bed is het onderstel als een harmonica. De rest is van stevig karton. Bekijk het it-bed bij it-happens.