Gerelateerde artikelen

  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Vitrinekastje kinderkamer knutselen Vitrinekastje kinderkamer knutselen
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes
  • Velg van fiets recyclen tot kroonluchter of lamp Velg van fiets recyclen tot kroonluchter of lamp
  • Oude lampenkap restylen met tips en ideeën Oude lampenkap restylen met tips en ideeën
hobby

Flessen versieren en decoreren

fles versieren en net knopenFlessen versieren en decoreren met zelf geknoopt net. Zoals je op de afbeelding ziet is het versieren van een fles zeer decoratief. Ben je een beetje creatief, dan kan je een net om jouw fles knopen, een rond net of een vierkant net. Een wijnfles wordt dan een decoratieobject.

Lege flessen brengen we, na genoten te hebben van de inhoud, naar de glasbak. Toch is de fles herbruikbaar en uitermate geschikt als decoratiestuk. Deze lege decoratieve fles is leuk als verjaardagscadeau.

Je kan natuurlijk ook een gevulde fles versieren, waardoor er ook nog van de inhoud kan worden genoten. Na voorzichtig omspoelen kan de versierde fles ergens neergezet worden als decoratiestuk en als herinnering.
Persoonlijk en origineel.

Flessen versieren decoreren