Gerelateerde artikelen

  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Bloemen en bladeren drogen tips en trucs Bloemen en bladeren drogen tips en trucs
  • Poeziealbum terug van weg geweest Poeziealbum terug van weg geweest
  • Gratis mandala borduurpatronen Gratis mandala borduurpatronen
  • Lampen bollen en ballen van touw maken Lampen bollen en ballen van touw maken
hobby

Kruidenstempel en ontspannen massage

 

kruidenstempel maken en ontspannen massage geven of krijgen
ontspannen massage geven of krijgen

Kruidenstempel maken en een ontspannen massage geven en/of krijgen. Een massage met warme kruidenbuiltjes werkt ontspannend door de helende werking van de kruiden. Je bloedcirculatie wordt geactiveerd en daardoor worden de spieren soepeler en is ontspanning het gevolg.

Kruidenstempel maken

Een kruidenstempel is gevuld met 150 gr fijn gemalen kruiden, zodat kruidenextracten aan je lichaam kunnen worden afgegeven. De link is naar t Buskruid waar de kruiden die je rust geven te koop zijn, zoals lavendel, citroenmelisse, passieflora en kamille. Hiermee maak je de kruidenstempel zelf.
Gebruik als stof alleen natuurlijke materialen zoals wol of katoen en bind met echt touw stevig bij elkaar. Verwarm de stempel voor gebruik even kort in de magnetron en mijn advies is gebruik de stempel 1 hooguit 2 maal en maak dan weer nieuwe met verse kruiden.