Gerelateerde artikelen

  • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
  • Adventskalender van stof maken met tips Adventskalender van stof maken met tips
  • Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven Sfeerlichtje persoonlijk tintje geven
  • Plantenrekje voor kruiden maken Plantenrekje voor kruiden maken
  • Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
hobby

Kruidenstempel en ontspannen massage

 

kruidenstempel maken en ontspannen massage geven of krijgen
ontspannen massage geven of krijgen

Kruidenstempel maken en een ontspannen massage geven en/of krijgen. Een massage met warme kruidenbuiltjes werkt ontspannend door de helende werking van de kruiden. Je bloedcirculatie wordt geactiveerd en daardoor worden de spieren soepeler en is ontspanning het gevolg.

Kruidenstempel maken

Een kruidenstempel is gevuld met 150 gr fijn gemalen kruiden, zodat kruidenextracten aan je lichaam kunnen worden afgegeven. De link is naar t Buskruid waar de kruiden die je rust geven te koop zijn, zoals lavendel, citroenmelisse, passieflora en kamille. Hiermee maak je de kruidenstempel zelf.
Gebruik als stof alleen natuurlijke materialen zoals wol of katoen en bind met echt touw stevig bij elkaar. Verwarm de stempel voor gebruik even kort in de magnetron en mijn advies is gebruik de stempel 1 hooguit 2 maal en maak dan weer nieuwe met verse kruiden.