Gerelateerde artikelen

  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Tafel decoratie maken met kinderen Tafel decoratie maken met kinderen
  • Masker tekenen en kleuren met krijt Masker tekenen en kleuren met krijt
  • Markers op alle materialen en ruim toepasbaar Markers op alle materialen en ruim toepasbaar
  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
moeders

Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden

straatkrijt 2

Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden is het krijt van Crayola. Wat onze tweeling direct opviel, was dat de kleur zwart er bij zit. Straatkrijt om prachtige kunstwerken in de openlucht te maken met 16 levendige en intense kleuren. Het is uitwisbaar – gewoon water spuiten om te verwijderen. De hoekige vorm zorgt voor goede grip en voorkomt wegrollen. Elk krijtje is 10.5 cm lang en 2 cm dik.

Het Crayola straatkrijt kan je hier kopen.

Stoepkrijt dat kinderen fijn vinden

Crayola wil bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen door creatieve producten aan te bieden van hoge kwaliteit, aangepast aan elke leeftijd, gemakkelijk en veilig, functioneel en wasbaar. Zo zijn er de beroemde waskrijtjes, de Marker Airbrush en Doodle Magic. Het bedrijf begon toen de neven Edwin Binney en C. Harold Smith in 1885 Crayola overnamen van Edwins vader. Toen ze zagen dat er behoefte was aan veilig waskrijt van goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar, rolde in 193 het eerste doosjes met 8 Crayola waskrijtjes van de lopende band. Sindsdien ontwikkelt Crayola elk jaar weer nieuwe producten binnen het knutselen en creatief speelgoed voor kinderen. Zo heeft Crayola onder andere ook verf, stiften, kleurpotloden en stoep- straatkrijt.

straatkrijt 1 - kopie straatkrijt 3 - kopie straatkrijt 4 - kopie straatkrijt 5 straatkrijt 6