Gerelateerde artikelen

  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Herfstbos schilderen met acrylverf Herfstbos schilderen met acrylverf
  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
  • Kalkvlekken verwijderen op terracotta bloempot Kalkvlekken verwijderen op terracotta bloempot
  • Schilderen met oude tijdschriften op canvas Schilderen met oude tijdschriften op canvas
hobby

Bloemen schilderen met Gary Jenkins

bloemen schilderen

Bloemen schilderen met Gary en Kathwren Jenkins. Zij leren je tijdens schilderlessen alle kneepjes van het schildersvak, zodat je binnen de kortste keren zelf prachtige schilderijen kunt maken. Ook tonen Gary en Kathwren hun allergrootste passie: het schilderen van bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Rozen, margrieten en chrysanten, soms in een Victoriaanse stijl, dan weer impressionistisch op een abstracte achtergrond.

Bloemen schilderen met Gary Jenkins

Meer dan 30 jaar geleden werden Gary en Kathwren met het immens populaire programma “Jenkins Art Studio” een van de eerste schilderinstructeurs op de televisie. Tienduizenden mensen over de gehele wereld hebben sinds die tijd in Jenkins’ unieke en dramatische stijl leren schilderen en velen geven tegenwoordig zelf schilderles. Tegenwoordig produceren Gary en Kathwren video’s op het internet voor het Amerikaanse en Europese publiek en reizen ze de wereld over om cursisten te onderwijzen in hun unieke schilderstijl.

Bekijk hier de 41 video’s