Gerelateerde artikelen

  • Handen schoon na snijden chili peper Handen schoon na snijden chili peper
  • Recept focaccia (It) en fougasse (Fr) Recept focaccia (It) en fougasse (Fr)
  • Kruidenazijn zelf maken en cadeau doen Kruidenazijn zelf maken en cadeau doen
  • Hoe mango schillen in kleine stukjes Hoe mango schillen in kleine stukjes
  • Ouderwetse vruchtenbowl is heerlijk Ouderwetse vruchtenbowl is heerlijk
  • Recept pastasalade snel en lekker Recept pastasalade snel en lekker
hobby

Recept fish en chips, vis en patatjes

fish-en-chips-vis-en-patatjesRecept fish en chips, vis en patatjes is voor groot en klein een heerlijke maaltijd. Per persoon heb je nodig 1 stuk schelvis of kabeljauwfilet van ongeveer 150 gram.

Recept fish en chips

  1. Bestrooi de vis met zout, peper en bloem.
  2. Bak de vis in hete boter (of becel bak en braad) aan elke kant 2-3 minuten.
  3. Serveer er dikke frites bij en mayonaise.

TIP 1 : geef er een stukje verse citroen bij.
TIP 2 : Geef er tartaarsaus bij i.p.v. mayonaise.

  • Het recept van de tartaarsaus is:
    1 dl mayonaise, 1 el kappertjes, 1 el fijngesneden augurk, 1tl dragon, 2 el fijngesneden bieslook, zout en peper naar smaak.

TIP 3 : na het eten van de fish & chips een flink eind wandelen!