Gerelateerde artikelen

  • Simpel weven zonder dure apparatuur Simpel weven zonder dure apparatuur
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Simpel recept pate en patevorm Simpel recept pate en patevorm
  • Voorbeelden haar vlechten ook voor beginners Voorbeelden haar vlechten ook voor beginners
  • Simpel schilderij op schildersdoek Simpel schilderij op schildersdoek
  • Gratis mandala borduurpatronen Gratis mandala borduurpatronen
hobby

Hoe simpel en uniek schminken

schminken met magische kleurenHoe simpel en uniek schminken met magische kleuren. Joli’s Magical Colours is een nieuwe samenstelling van verschillende kleuren kwalitatieve schmink, waarmee je in een handomdraai prachtige schminkontwerpen kunt maken. Deze eenvoudige, maar zeer spectaculaire grimetechniek is afgeleid van een schildertechniek en is zeer gemakkelijk aan te leren.

Hoe simpel en uniek schminken

Met een plat penseel (van maat 12 t/m maat 16) breng je meerdere kleuren tegelijk op. Zo maak je in een korte tijd eenvoudig prachtige bloemen, dolfijnen, vlinders etc. Om je kennis te laten maken met deze grime techniek heeft Studio Joli een Cursuspakket voor jullie ontwikkeld.