Gerelateerde artikelen

  • Simpel bloemen tekenen tips en voorbeelden Simpel bloemen tekenen tips en voorbeelden
  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Dolfijn schminken en schminkvoorbeelden Dolfijn schminken en schminkvoorbeelden
  • Knuffels en popjes simpele patronen Knuffels en popjes simpele patronen
  • Knuffelbank of knuffelstoel maken met alle lieve knuffels Knuffelbank of knuffelstoel maken met alle lieve knuffels
hobby

Hoe simpel en uniek schminken

schminken met magische kleurenHoe simpel en uniek schminken met magische kleuren. Joli’s Magical Colours is een nieuwe samenstelling van verschillende kleuren kwalitatieve schmink, waarmee je in een handomdraai prachtige schminkontwerpen kunt maken. Deze eenvoudige, maar zeer spectaculaire grimetechniek is afgeleid van een schildertechniek en is zeer gemakkelijk aan te leren.

Hoe simpel en uniek schminken

Met een plat penseel (van maat 12 t/m maat 16) breng je meerdere kleuren tegelijk op. Zo maak je in een korte tijd eenvoudig prachtige bloemen, dolfijnen, vlinders etc. Om je kennis te laten maken met deze grime techniek heeft Studio Joli een Cursuspakket voor jullie ontwikkeld.