Gerelateerde artikelen

  • Apparaatje rozetten maken en tips Apparaatje rozetten maken en tips
  • Kaart maken met Hortensia bloemetjes Kaart maken met Hortensia bloemetjes
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Plastificeren en plakken op karton Plastificeren en plakken op karton
  • Creatief cadeau idee in een glazen potje Creatief cadeau idee in een glazen potje
  • Bloem van vilt als corsage of rozet Bloem van vilt als corsage of rozet
hobby

Poeziealbum terug van weg geweest

Poeziealbum terug van weg geweest. In een tijd van praktisch kant-en-klare vriendenboekjes en krabbelen op Hyves-profielen neemt de roep naar creativiteit (en, natuurlijk ook een stukje nostalgie) toe. Iedereen ouder dan 25 jaar weet het zeker nog: de poeziealbums die rondgingen, voorzien van de prachtigste plaatjes, glitters, kleuren en natuurlijk persoonlijke versjes.

Poeziealbum terug van weg geweest

Poezieplaatjes en -albums die bij heel veel mensen goede herinneringen zullen oproepen. Want zou zoiets creatiefs en zoiets persoonlijks juist in deze tijd niet een ontzettend goed cadeau-idee zijn? Voor dochters, kleindochters, nichtjes en vriendinnetjes: origineler kan na al die jaren bijna niet.

Een poeziealbum volgeschreven met persoonlijke versjes, tekeningen en, natuurlijk niet te vergeten, met poëzieplaatjes. In de drukke, vluchtige tijden waarin we leven gaan mooie tradities verloren. Daarom lanceert Elma van Vliet, de bedenkster van de bestseller Vertel eens-serie, het poëziealbum anno nu. We brengen een oud ritueel terug, gestoken in een nieuw jasje. Het is een prachtig uitgevoerd album, met een herkenbare en moderne uitstraling. Vol lege bladzijdes om gevuld te worden met versjes, creatieve uitspattingen en persoonlijke wensen die passen bij deze tijd. En natuurlijk horen de poëzieplaatjes er weer helemaal bij!