Gerelateerde artikelen

  • Houtrot simpel en snel oplossen met tips Houtrot simpel en snel oplossen met tips
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Kalkverf en krijtverf verschil en gebruik Kalkverf en krijtverf verschil en gebruik
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Theemuts uit wollen dekens maken Theemuts uit wollen dekens maken
  • Vitrinekastje kinderkamer knutselen Vitrinekastje kinderkamer knutselen
hobby

Idee voor babykamer en kinderkamer

Idee voor babykamer en kinderkamer. Zo af en toe kom je originele ideeen tegen bij vrienden en kennissen. De muur van de babykamer was als basis in een effen kleur geschilderd. Ze had een stuk behang gekocht met eendjes er op. Deze had ze heel netjes uitgeknipt en in een golvende lijn op de muur geplakt. Dat zag er heel grappig uit. Helaas heb ik geen foto, maar ik kon wel het behang vinden, klik voor een  eendjesbehang op kleurmijninterieur.com

Idee voor babykamer en kinderkamer

Of kies uit de behangbeesten van Inke.nl zoals een olifant, giraf, krokodil, struisvogel, aap, neushoorn of leeuw. Kies op Inkes site jouw behangetje en Inke heeft de wilde beesten heel secuur voor je uitgesneden.