Gerelateerde artikelen

  • Tien tips voor het zelf leggen van laminaat Tien tips voor het zelf leggen van laminaat
  • Kamer restylen tips en ideeen Kamer restylen tips en ideeen
  • Tuinmuur als blikvanger en sfeermaker Tuinmuur als blikvanger en sfeermaker
  • Inspiratiemuur achter je bureau tips Inspiratiemuur achter je bureau tips
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Takkenlamp zelf maken en versieren Takkenlamp zelf maken en versieren
hobby

Idee voor babykamer en kinderkamer

Idee voor babykamer en kinderkamer. Zo af en toe kom je originele ideeen tegen bij vrienden en kennissen. De muur van de babykamer was als basis in een effen kleur geschilderd. Ze had een stuk behang gekocht met eendjes er op. Deze had ze heel netjes uitgeknipt en in een golvende lijn op de muur geplakt. Dat zag er heel grappig uit. Helaas heb ik geen foto, maar ik kon wel het behang vinden, klik voor een  eendjesbehang op kleurmijninterieur.com

Idee voor babykamer en kinderkamer

Of kies uit de behangbeesten van Inke.nl zoals een olifant, giraf, krokodil, struisvogel, aap, neushoorn of leeuw. Kies op Inkes site jouw behangetje en Inke heeft de wilde beesten heel secuur voor je uitgesneden.