Gerelateerde artikelen

 • Op klein balkon of terras een zitplek maken Op klein balkon of terras een zitplek maken
 • Romantische muur decoratie is een kantlijst Romantische muur decoratie is een kantlijst
 • Eierdozen gebruiken om bankje te maken Eierdozen gebruiken om bankje te maken
 • Huisaltaar of herinneringstafel in huis is een trend Huisaltaar of herinneringstafel in huis is een trend
 • Muurschildering maken met simpele stappen Muurschildering maken met simpele stappen
 • Boekstoel voor ruimtegebrek en kleinbehuisden Boekstoel voor ruimtegebrek en kleinbehuisden
hobby

Kamer restylen tips en ideeen

kamer restylenKamer restylen en niet veel euro’s uitgeven en toch je kamer een nieuwe sfeer geven doe je dus met restylen. Van oude materialen maak je weer iets nieuws.

Kamer restylen tips en ideeen

Hieronder vind je enkele leuke tips:

 1. Tuttige kitchie beeldjes van de rommelmarkt of de beeldjes van oma gooi je niet weg, maar deze geef je een extreme makeover. Je koopt één of meerdere bussen spuitverf in de kleur die past in je kamer en daarmee geef je alle suffe beeldjes een mooie kleur.
  Gebruik de spuitbus buiten en leg er een krant onder !!!
 2. Snuffel naar oude kussens op de rommelmarkt, bij moeder of bij oma. Was de kussens of maak er een nieuwe hoes omheen. Dan is het kussen klaar om te customizen met kralen, lapjes stof, nepbloemen, lint etc….
 3. Je gaat een muur volhangen met vrolijke lijstjes. Oude grote en kleine lijsten snuffel je bij elkaar op de rommelmarkt en/of bij familie. Schilder ze in de juiste kleur of versier de lijsten. Er in doe je die ene mooie foto, een zelfgemaakte collage (kunstwerk) of een plaatje uit een tijdschrift dat jij mooi vindt. Bedenk zelf nog meer en maak er een creatieve eyecatcher van !!!
 4. Oude stoel en nachtkastje schuur je eerst goed glad met schuurpapier. Dan beschilder je de stoel en het nachtkastje met een frisse kleur houtverf. Plak met dubbelzijdig tape een grote strik op het nachtkastje en hang aan de stoel klein cool speelgoed. Boor daarvoor op de juiste plaats kleine gaatjes in het hout van de stoel.
 5. Een prikbord doet het ook altijd goed. Deze kan je iedere keer als jij zin hebt weer veranderen met foto’s van feestjes, plaatjes uit tijdschriften en nog veel meer.
 6. Oude lampenkap restylen