Gerelateerde artikelen

  • Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon
  • Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes
  • Patroon rugzak haken en voeren met stof Patroon rugzak haken en voeren met stof
  • Week in Berlijn is de moeite waard Week in Berlijn is de moeite waard
  • Oude deuren vertellen een verhaal Oude deuren vertellen een verhaal
  • Amateur fotografie tips en weetjes Amateur fotografie tips en weetjes
hobby

Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken

gratis fotomozaiek makenFotomozaiek gratis online maken, wat wil je nog meer. EasyMoza is een gratis online programma waarmee je zelf heel eenvoudig een fotomozaïek kunt maken. Download het resultaat en laat het printen waar jij wil. Om jouw fotomozaiek in een hoge resolutie op te kunnen slaan, heb je een betaalcode nodig. Een betaalcode is via de webshop eenvoudig te kopen.

Fotomozaiek gratis online maken

Het werkt heel simpel:

  •  je gaat naar www.easymoza.com
  • Bij stap 1 van EasyMoza kies je een hoofdfoto. De hoofdfoto is de foto die wordt opgebouwd uit alle kleine foto’s. Zorg dat de hoofdfoto een goede kwaliteit heeft. Kies een foto die niet te ver is uitgezoomd.
  • Bij stap 2 moet je de foto’s inladen waarmee de hoofdfoto wordt nagemaakt. De foto’s die je inlaadt worden automatisch verkleind en op maat gesneden. Er worden vierkante foto’s van gemaakt. Bij een liggende foto worden de linker- en rechterzijkant eraf gesneden en bij een staande foto de boven- en onderkant.
  • Als je de hoofdfoto hebt gekozen en je hebt alle (kleine) foto’s ingeladen, dan hoef je voor stap 3 alleen nog maar op de knop “Maak Mozaïek” te klikken. Het programma gaat dan de mozaïek voor je maken. Je hoeft dan alleen nog maar even te wachten tot het

EasyMoza kan ook de afdruk van jouw fotomozaiek verzorgen. Dat doe je via de website www.fotomozaiek.nl. Deze website maakt gebruikt van de techniek van EasyMoza en verzorgt daarna ook het afdrukken. Dat kan op een HD Poster, op Dibond of op Plexiglas.