Gerelateerde artikelen

  • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
  • Patroon kleine bal voor baby en peuter Patroon kleine bal voor baby en peuter
  • Duikbril als sinterklaas surprise maken Duikbril als sinterklaas surprise maken
  • Patroon knuffel schaapje naaien en borduren Patroon knuffel schaapje naaien en borduren
  • Patroon knuffel konijn naaien en borduren Patroon knuffel konijn naaien en borduren
  • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
hobby

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerkApplicatie silhouet kinderen kan je creatieve werk net die persoonlijke touch geven die jij graag wil. Appliceren met b.v.vliesofix is heel makkelijk en je kunt er mooie effecten mee bereiken op stof. Je kunt ze zowel met de hand als met de naaimachine afwerken. Je kiest eerst een achtergrondstof en een afbeelding die je wilt appliceren. In dit voorbeeld wordt stof gebruikt waaruit hartjes geknipt kunnen worden om ze daarna op een andere stof te appliceren. Formeel gezien heet deze techniek broderie persé, maar het werkt hetzelfde als een applicatie die je zelf hebt getekend.

Applicatie silhouet kinderen

Klik op de bijgaande afbeeldingen en print het voorbeeld silhouet en vergroot met het kopieerapparaat, net zo groot als jijje applicatie wil aanbrengen op je creatieve werk. Knip netjes uit en je hebt een prima applicatie om te gebruiken bij textiele werkvormen, patchwork of quiltwerk.

Kijk ook bij :