Gerelateerde artikelen

  • Afbinden van stof en verven met textielverf Afbinden van stof en verven met textielverf
  • Patroon persoonlijke ovenwant naaien Patroon persoonlijke ovenwant naaien
  • Gratis bouwplaten van originele doosjes e.a. Gratis bouwplaten van originele doosjes e.a.
  • Strijkapplicaties nieuwe look voor je kleding Strijkapplicaties nieuwe look voor je kleding
  • Vogelhuisje en nestkastje zelf maken Vogelhuisje en nestkastje zelf maken
  • Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling Mini hoge hoed maken voor de jaarwisseling
hobby

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerkApplicatie silhouet kinderen kan je creatieve werk net die persoonlijke touch geven die jij graag wil. Appliceren met b.v.vliesofix is heel makkelijk en je kunt er mooie effecten mee bereiken op stof. Je kunt ze zowel met de hand als met de naaimachine afwerken. Je kiest eerst een achtergrondstof en een afbeelding die je wilt appliceren. In dit voorbeeld wordt stof gebruikt waaruit hartjes geknipt kunnen worden om ze daarna op een andere stof te appliceren. Formeel gezien heet deze techniek broderie persé, maar het werkt hetzelfde als een applicatie die je zelf hebt getekend.

Applicatie silhouet kinderen

Klik op de bijgaande afbeeldingen en print het voorbeeld silhouet en vergroot met het kopieerapparaat, net zo groot als jijje applicatie wil aanbrengen op je creatieve werk. Knip netjes uit en je hebt een prima applicatie om te gebruiken bij textiele werkvormen, patchwork of quiltwerk.

Kijk ook bij :