Gerelateerde artikelen

  • Borstbeeld maken als Sinterklaas surprise Borstbeeld maken als Sinterklaas surprise
  • Tekenen en schetsen oefening met een poes van Escher Tekenen en schetsen oefening met een poes van Escher
  • Cavia maken als Sinterklaas surprise Cavia maken als Sinterklaas surprise
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
  • Wat is jute en wat kan ermee Wat is jute en wat kan ermee
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
hobby

Simpel weven zonder dure apparatuur

simpel wevenSimpel weven zonder dure apparatuur. Milieubewust en easy is deze manier van weven. Je begint simpel en als je er aanleg voor hebt kan je het net zo moeilijk maken als jezelf wil. Het inspireert je tot het maken van nieuwe patronen en materiaal keuze.

Simpel weven zonder dure apparatuur

Je maakt zoveel mogelijk gebruik van materialen die je al in huis hebt, zoals een stukje weefsel van een funky geweven tafelkleed, oude tijdschrift pagina’s worden geweven tot kleurrijke sieraden. Niet alleen zijn de materialen gemakkelijk te vinden, maar de attributen zijn nog eenvoudiger. Van restanten karton wordt een weefgetouw gemaakt, de tanden van een vork worden gebruikt voor het fijne werk. Bekijk de voorbeelden en ga aan de slag, want zo ben je nog nooit aan het weven geweest.
Je kan het boek bestellen, maar wellicht heb je voldoende aan de website voorbeelden om je te inspireren en aan onderstaande weefvoorbeelden.