Gerelateerde artikelen

  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Breipatroon kuiken en paashaas eierwarmer Breipatroon kuiken en paashaas eierwarmer
  • Knutselen met kinderen tips en ideeen Knutselen met kinderen tips en ideeen
  • Creatief ontspannen voor het slapengaan Creatief ontspannen voor het slapengaan
  • Cadeau inpakken tips met verschillende materialen Cadeau inpakken tips met verschillende materialen
hobby

Blijvend stoppen met roken door creativiteit

Blijvend stoppen met roken door creativiteit
wallpapers.free-review.net

Blijvend stoppen met roken door creativiteit. Als je stopt met roken weet je niet wat je met je handen moet doen. Om je handen enige bezigheid te geven, kan je gaan breien, want als je breipennen in je handen hebt, is er geen ruimte voor een sigaret.

Blijvend stoppen met roken door creativiteit

Maar breien vindt niet iedereen leuk. Dus een goed alternatief is creatief aan de slag gaan. Lees het verhaal van Anja, ze rookt nog steeds niet!
Surf naar anjavandepoll.nl : Schilderen is mijn passie. Jeugdig tekentalent werd uiteindelijk een serieuze toewijding. Wanneer ik maar kan, breid ik mijn kleurrijke wereld uit. Altijd kijk ik om mij heen, op zoek naar nieuwe onderwerpen, kleuren, materialen en invalshoeken. Regelmatig studeer ik om nieuwe vaardigheden op te pikken. Vele onderwerpen passeren de revue in mijn oeuvre. Denk aan dieren, bloemen, mensen, groente, fruit, tuinen, bootjes, landschapjes, ondergaande zonnen, aquaria tot gebakken vis. Mijn camera gaat altijd mee op excursie of op reis, waardoor ik bijzondere momenten, unieke lichtinval of prachtige kleuren kan pakken en bewaren. Sommige foto’s gebruik ik als studie voor mijn schilderijen, anderen om unieke kunstkaarten te creëren”.