Gerelateerde artikelen

  • Oude deuren vertellen een verhaal Oude deuren vertellen een verhaal
  • Speeltje voor de poes punniken Speeltje voor de poes punniken
  • Borduurpatroon zelf maken doe je zo Borduurpatroon zelf maken doe je zo
  • Playboy Bunny kruissteekpatroon Playboy Bunny kruissteekpatroon
  • Pannenlap haken met duidelijk haakpatroon Pannenlap haken met duidelijk haakpatroon
  • Lange ketting kettelen met kralen en een hanger Lange ketting kettelen met kralen en een hanger
hobby

Moderne creatieve borduurpatronen

Moderne creatieve borduurpatronenModerne creatieve borduurpatronen. Deze borduurpatronen zijn origineel en gemakkelijk te borduren met o.a. de stiksteek en/of de rijgsteek, met de knoopjessteek en/of de kettingsteek.  Je borduurt de patronen op babylakentjes, rompertjes, t-shirts, jeans, spijkerbroek e.a. Laat je inspireren, want als je zelf een tekening maakt of een tekening van de kids gebruikt, maak je zelf een persoonlijk borduurpatroon ……

Moderne creatieve borduurpatronen

Je trekt de tekening over op de stof met textielcarbon ertussen. Donker gekleurde carbon voor op lichte stof en uiteraard licht gekleurde carbon voor op donkere stof, dus afstekende kleur, want dan zie je de lijnen goed !!!!