Gerelateerde artikelen

  • Kellybag van Hermes als bouwplaat tas Kellybag van Hermes als bouwplaat tas
  • Borduren op plastic stramien en canvas Borduren op plastic stramien en canvas
  • Gratis borduurpatroon Pasen zoals paashaas, paasei Gratis borduurpatroon Pasen zoals paashaas, paasei
  • Gratis borduurpatronen en borduren maar Gratis borduurpatronen en borduren maar
  • Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
hobby

Moderne creatieve borduurpatronen

Moderne creatieve borduurpatronenModerne creatieve borduurpatronen. Deze borduurpatronen zijn origineel en gemakkelijk te borduren met o.a. de stiksteek en/of de rijgsteek, met de knoopjessteek en/of de kettingsteek.  Je borduurt de patronen op babylakentjes, rompertjes, t-shirts, jeans, spijkerbroek e.a. Laat je inspireren, want als je zelf een tekening maakt of een tekening van de kids gebruikt, maak je zelf een persoonlijk borduurpatroon ……

Moderne creatieve borduurpatronen

Je trekt de tekening over op de stof met textielcarbon ertussen. Donker gekleurde carbon voor op lichte stof en uiteraard licht gekleurde carbon voor op donkere stof, dus afstekende kleur, want dan zie je de lijnen goed !!!!