Gerelateerde artikelen

  • Borduren op plastic stramien en canvas Borduren op plastic stramien en canvas
  • Gratis borduurpatroon Pasen zoals paashaas, paasei Gratis borduurpatroon Pasen zoals paashaas, paasei
  • Gratis borduurpatronen en borduren maar Gratis borduurpatronen en borduren maar
  • Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren Kussenovertrek versieren met patchwork en vrij borduren
  • Kruissteek patroon tweeling borduren Kruissteek patroon tweeling borduren
  • Kussen borduren met mega prints Kussen borduren met mega prints
hobby

Kruissteek patronen kaartspel symbolen

Kruissteek patronen kaart symbolen
borduur patroon klaver ruiten schoppen harten

Kruissteek patronen kaartspel symbolen. Kruissteek borduren met de hier te vinden gratis borduurpatronen van een klaver, schoppen, harten en ruiten. Leuk om zelf te borduren op een tafelkleed. Vaak kaarten mensen met een speellaken/kaartenkleed/spelenkleed/bridgekleed op tafel. Een bridgekleed of kaartkleed kan je ook kant en klaar kopen bij de Speelkaartenshop. Er zijn diverse formaten kaartkleden en bridgekleden tegen een aantrekkelijke prijs.

Een prima kaartspel is Canasta. “Dit speel je met twee tot zes spelers. Je kan één tegen één spelen en ook in teamverband (6 personen). Voor het spel heb je 108 kaarten nodig (twee kaartspellen inclusief de jokers) of voor zes spelers, 162 kaarten (drie kaartspellen inclusief de jokers) en pen en papier.

Om te beginnen worden de kaarten onder het aantal personen verdeeld. Wanneer je met z’n tweeën bent, krijgt ieder 15 kaarten. Is men met drie deelnemers, krijgt ieder 13 kaarten en met 4 deelnemers, 11 kaarten per persoon. Wanneer er met zes mensen gespeeld worden, moeten er teams gemaakt worden. Iedereen krijgt dan, net als bij vier spelers, 11 kaarten. De rest van de kaarten worden gesloten op een stapel op tafel gelegd met de bovenste kaart open”. Lees verder bij Canasta spelregels
Om een spelenkleed zelf te borduren kan je je door de kant en klaar speelkleden laten inspireren.

Kruissteek patronen kaart symbolen