Gerelateerde artikelen

  • Muurschildering maken met simpele stappen Muurschildering maken met simpele stappen
  • Borduurpatroon zelf maken doe je zo Borduurpatroon zelf maken doe je zo
  • Hoes kussen maken met stap voor stap uitleg Hoes kussen maken met stap voor stap uitleg
  • Platte ronde knoop kraal maken van papier Platte ronde knoop kraal maken van papier
  • Dansriem maken met tips en werkuitleg Dansriem maken met tips en werkuitleg
  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
hobby

Persoonlijke slinger snel zelf maken

Persoonlijke slinger snel zelf makenPersoonlijke slinger snel zelf maken. Knip plastic insteekhoesjes in de vorm van een vlaggetje. Leg tussen de twee delen een foto, een tekening e.a. en plak de schuine kanten dicht met kleurrijk tape. Aan een lang (plastic) koord plak je alle je persoonlijke vlaggetjes.

Persoonlijke slinger snel zelf maken

Met behulp van een slinger met transparante insteekvakken maak je snel een persoonlijke slinger. Je kan de vakken vullen met foto’s, tekeningen, restjes stof, herfstbladeren, kadopapier etc……. Gewoon vullen met wat jij toepasselijk vindt voor jouw slinger.
Super snel is dus bestellen en dat doe je bij mijneigenslinger.nl
Dankzij een concept maak je in de kortste keren een eigen en unieke versiering, die het feest persoonlijk én compleet maakt. Mijn eigen slinger bestaat uit transparante insteekvakken, die je zelf naar gelieven kunt vullen. Het kan met letters, een fotocollage, kindertekeningen of bloemblaadjes. Heb je geen zin of tijd om zelf de slinger te ontwerpen, dan hebben ze ook hippe stoffen slingers in hun assortiment. t.w. een stoere jongens slinger en een vrolijke meiden slinger, beide slingers in 2 lengtes.