Gerelateerde artikelen

  • Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie Pastelkrijt tekening fixeren met fixatie
  • Schilderen met plamuurmes tips en trucs Schilderen met plamuurmes tips en trucs
  • Tomaten paprikasoep snel recept Tomaten paprikasoep snel recept
  • Beelden van papiermache maken met deze tips Beelden van papiermache maken met deze tips
  • Amateur fotografie tips en weetjes Amateur fotografie tips en weetjes
  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
hobby

Sinterklaas surprise hand of rollade maken

Sinterklaas surprise hand of rollade maken. Originele en nieuwe surprises vind je hier en op het funlog van de Sint. Van Nieko, de beheerder van het funlog sinterklaasfun kreeg ik deze originele surprise tips voor jullie.

Sinterklaas surprise hand of rollade maken

  • Een gebraden rollade van watten!!
  • Een hand van gips¬†gemaakt met behulp van een (extra grote maat) plastic handschoen (doktershandschoen of afwashandschoen) en gips, dat je haalt¬†bij de speelgoedwinkel. Giet het vloeibare gips in de plastic handschoen. Stop het in plastic verpakte cadeautje er middenin. Laat goed drogen en probeer de gipsen hand voorzichtig nog in een vorm te brengen die jij wil, voordat het helemaal hard wordt. Dat door licht te schuren. Simpel maar leuk.Sinterklaas surprise hand of rollade maken