Gerelateerde artikelen

  • Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding
  • Gratis patroon handtas en enveloppe-tas Gratis patroon handtas en enveloppe-tas
  • Bloemen van crepepapier maken Bloemen van crepepapier maken
  • Patroon kleine bal voor baby en peuter Patroon kleine bal voor baby en peuter
  • Haakpatroon van vlinder en insecten Haakpatroon van vlinder en insecten
  • Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a. Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a.
hobby

Patroon multiculturele poppen zelf maken

Patroon multiculturele poppen zelf maken. Bij tijdschrift Ook vond ik jaren geleden de patronen om deze twee schattige poppen, “Duo Penotti” zelf te maken uit restjes stof, vilt, wol, sierbandjes, applicaties, franjeband etc…… gewoon uit het materiaal dat iedere creatieveling in huis heeft.

Patroon multiculturele poppen zelf maken

Kinderen spelen graag met poppen. Helemaal met deze zelfgemaakt, hippe multi-cultipoppen. Snel en simpel te maken, en een uniek cadeau voor je kleinkind!

Benodigdheden

Werkwijze

Neem voor een lijfje het patroontje over en speld dit op twee laagjes vilt. Stik er eerst omheen, (stik voor de haren een stukje franjeband er tussenuit) en knip dan pas uit. Laat een opening open om te vullen, vul met wattine en stik dicht. Stik stukjes klittenband op één handje aan de voorkant en op één handje aan de achterkant. Neem voor het jurkje het patroontje over en knip dit uit het vilt. Stik er verschillende bandjes op en stik er stukjes klittenband op vast om het jurkje te sluiten. Stik kleine applicaties over de sluiting en op het hoofdje.