Gerelateerde artikelen

  • Op klein balkon of terras een zitplek maken Op klein balkon of terras een zitplek maken
  • Wespen voorkomen in glas of schaal Wespen voorkomen in glas of schaal
  • Magnetron maakt bacterien non-actief Magnetron maakt bacterien non-actief
  • Mascara bruin of zwart gebruiken tip Mascara bruin of zwart gebruiken tip
  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Romantische muur decoratie is een kantlijst Romantische muur decoratie is een kantlijst
hobby

Eierdozen gebruiken om bankje te maken

Eierdozen gebruiken om bankje te makenEierdozen gebruiken om bankje te maken. Recyclen of slim zijn, maakt niet uit, maar uniek is het wel en wij vrouwen kunnen het helemaal zelf maken. Een tijdje geleden zag ik in een etalage een krukje staan gemaakt van een stapel eierdozen (trays voor eieren).

Eierdozen gebruiken om bankje te maken

Het waren er voldoende opgestapeld tot een prettige zithoogte. Daarop lag een vierkant zitkussen. Dit kussen was vastgemaakt om de stapel eierdozen met vier banden en aan iedere band halverwege een gesp. Het zag er stevig uit. Je moet de banden natuurlijk strak aantrekken, zodat de eierdozen stevig in elkaar klemmen.

Maak je zelf een krukje van eierdozen, dan kan je de eierdozen ook nog een kleur geven of gewoon naturel laten. Gebruik voor het kussen een passend stofje en een stuk stevig schuimplastic voor de vulling.

TIP: geen eieren er tussen doen hoor ( ha ha ha)