U bevindt zich hier: Home » kinderfeest » Sinterklaas surprises maken

Sinterklaas surprises maken

Geschreven door Elenea

Ik heb vol verbazing en bewondering gekeken naar alle creatieve surprise ideetjes van mijn collega van hobby.blogo.nl. Meer dan 130 ideeën, tips met werkuitleg !!!
Mocht je zelf dit jaar geen surprise inspiratie hebben dan moet je in ieder geval bij haar een kijkje gaan nemen.

Gerelateerde artikelen

51 reacties

Daaud november 27, 2010 - 6:44 pm

als je van dat ribbel karton hebt,Jessica, dan kan je dat gemakkelijk verbuigen. zorg in ieder geval dat je lange stroken hebt voor de buiten kant. en een groot oppervlak voor de voor en achterkant, met duktape (op weetikveel hoe je dat schrijft :P) kun je het vast plakken, en erover heen verven met (als je dat hebt) plakkaat verf… iig, super veel succes, en als je er niet uit komt, dan hoor ik het wel!

Reageer
1 2

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?