U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Voetbal analyse en commentaar

Voetbal analyse en commentaar

Geschreven door Elenea

DEEL 4. Het actieve voetbal, trainer en scheidsrechter werk eindigde voor mij, Cor Idzerda, na een periode van 35 jaar in 1985 door de leeftijd van 43 jaar en te drukke werkzaamheden. De sport en voetbal in bijzonder wordt intensief via de media gevolgd. Het huidige voetbal met daarbij de facetten van speler – trainer/coach en scheidsrechter wordt door mij geanaliseerd en becommentarieerd vanuit mijn ervaring en beleving als actief en professioneel beoefenaar.

Meer dan voetbal alleen, surf naar ons sportcafe

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?