U bevindt zich hier: Home » hobby » Oma van een tweeling

Oma van een tweeling

Geschreven door Elenea

Oma worden is een wonder en oma worden van een tweeling is een dubbel wonder. Oma worden is een nieuwe fase in je leven. Jarenlang ben je zorgzaam om je ouders, je man en je kinderen en dan na al die jaren ben je plots oma en dan zie je dat die zorgzaamheid ook bij je eigen kind direct aanwezig is, zodra de babies er zijn.
Lieve Kai en Isa, het is zoals papa en mama zeggen :
Zo mooi, lief en trots
Ik ben stil van zoveel warmte.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Ellen Schepers april 2, 2008 - 4:38 pm

Gefeliciteerd! Wat een goed nieuws, nu genieten maar van de kleintjes! Zelf ben ik ook tante van een tweeling jongen en meisje en het blijft bijzonder! Misschien nog een persoonlijk cadeautje bestellen 😉 bij http://www.bulbby.com ?

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com