U bevindt zich hier: Home » hobby » Karton recyclen met collage techniek

Karton recyclen met collage techniek

Geschreven door Elenea

Gebruikte kartonnen dozen zijn gemakkelijk te recyclen tot iets creatiefs. Dat het dan ook nog als kunst met een grote K wordt gewaardeerd is helemaal uniek. Laat je inspireren door de kartonnen honden, beesten e.a. van Peter Clark door te klikken op peterclarkcollage.com

Wil je zelf aan de slag, dan kan je deze simpele ontwerpen van dieren printen en vergroten met het kopieerapparaat. Pas de voorbeelden aan voor je ontwerp en knip
het voorbeeld 2x uit karton, plak een gedeelte op elkaar vast, eventueel een stuk voor de buik ertussen en buig de poten, zodat je object kan staan. Plak er oren, eventueel haar en een staart aan vast. Je kan nu beschilderen en/of beplakken met stukjes oude landkaart, knipsels uit tijdschriften en/of de krant.
Leef je uit en wees super creatief. Alles kan !!!!Werk van Peter Clark

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com