U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis VOETBAL scrapbook printables

Gratis VOETBAL scrapbook printables

Geschreven door Elenea

Scrapbooking of scrapboeken begint natuurlijk met je foto’s zoeken die je wil gaan verwerken tot een uniek fotoalbum. Lees hoe je
begint met scrappen

Met deze 21 pagina’s GRATIS VOETBAL scrapbook printables kan je direct aan de slag.

Meld je aan bij scrapbook.com en als een vriend die geniet van deze populaire hobby vind je gratis printbare scrapboek materialen.

Ach, ik kan het niet laten, toch nog wat voorbeelden (dubbelklikken op de foto’s, dan kan je ze heel goed bekijken).

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Karin september 22, 2005 - 1:58 pm

Hoi Elenea, laatst zag ik bij Pat en Bianc van die leuke kleine scrapbook-achtige schilderijtjes (sorry, misschien omschrijf ik het totaal verkeerd). Die zijn zóóóóó leuk! Ik ben erg jaloers op je creativiteit. Ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn, maar als ik ergens aan begin, wordt het nooit zo leuk als dat ik in mijn hoofd heb.. Heb je nog goede tips voor mij? Wat voor materialen gebruik jij bijvoorbeeld, en waar haal je ze vandaan? Ik heb een klein zetje in de goede richting nodig 😉 Groetjes!

Reageer
Elenea september 22, 2005 - 9:42 pm

@Karin, go, ja, eh, van die schilderijtjes heb ik er al heel veel gemaakt. Met behangerslijm, tijdschriften en gekleurd vloepapier plak ik me helemaal een slag in de rondte. De volgende dag ga ik er naar kijken en dan heeft het wel iets. Voor mij is het een ontspannen bezigheid. Wat andere mensen doen met hun vakantiefoto’s, doe ik met allerlei gevonden materialen. Ik zal binnenkort een kleine fotogallery maken van deze collages en in de hobby blogo plaatsen. Ik hou je op de hoogte!
Om je een beetje op gang te helpen, wil ik je vragen mij te vertellen wat je leuk vindt (of leuk denkt te vinden) om mee te werken? Blijf dicht bij jezelf. Denk aan wat je in huis hebt of makkelijk kan aanschaffen.

Reageer
Karin september 24, 2005 - 1:19 pm

Ik ben net bij de bouwmarkt geweest, daar heb ik allemaal verschillende staaltjes behang meegenomen. Zitten leuke dingen bij! Daarbij heb ik een groot krat vol met tijdschriften staan, dus wat dat betreft heb ik geen tekort aan materiaal. Ook heb ik een soort van gaas liggen, dus best leuke dingen. Ik ga lekker aan de slag! Ben erg benieuwd naar je fotogallery!

Reageer
Elenea september 25, 2005 - 9:34 pm

Klinkt goed, daar kan je echt wat mee. Hou je mij (ons) op de hoogte?
Inmiddels heb ik wat foto’s gemaakt van mijn collages. Je kan ze zien onder deze link.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com