U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » HOE TIJDSCHRIFT MAKEN

HOE TIJDSCHRIFT MAKEN

Geschreven door Elenea

SeeTekst geeft een workshop ‘Je eigen magazine maken. Deze workshop is zowel bedoeld voor particulieren (denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest of een magazine voor de aanstaande moeder) als voor bedrijven (denk aan teambuilding of aan een magazine voor een collega die met de VUT gaat). Natuurlijk kan er ook gekozen worden om een tijdschrift, krant of bedrijfsblad te maken.
Voor de thuisblijvers is er online een handboek gemaakt: ‘Tijdschriften maken voor dommies (dummies!) In dit handboek lees je hoe, in theorie zelf een tijdschrift samenstellen, aangepakt kan worden. Je leest er ook reacties van ervaren tijdschriftenmakers én van lezers. Het is zoals ze zelf zeggen een interactief, stomend en pruttelend kennisvat voor en door beginnende en gevorderde tijdschriftenmakers.
Of doe een cursus: bladen maken

Gerelateerde artikelen

11 reacties

nadia november 27, 2006 - 5:44 pm

ik heb een tijdschrift ‘paarden leven’ en het gaat natuurlijk over paarden wil je meer weten mail me dan

Reageer
Martine januari 14, 2007 - 6:08 pm

Wat leuk! Ik heb ook een eigen tijdschrift* en ben altijd in voor samenwerkingen met andere tijdschriften… wie maakt er nog meer een eigen magazine? 😀 xx Martine

* nieuwste nummer op http://www.martinemussies.nl/EM7.pdf

Reageer
De Paperclip Girls mei 21, 2008 - 11:38 am

wij, ik en mijn vriendinnen zijn bezig met een tijdschrift hij heet ……… ? alleen we weten niet hoe hij moet heten en wat we moeten doen

Reageer
Colette december 12, 2008 - 11:23 am

ik ben bezig met mijn eigen tijdschrift.ik doe het in mijn eentje dus kan ik zelf bepalen wat erin komt.Mijn tjdschrift heet OPROER.het wordt een tijdschrift voor tieners.

Reageer
Romana december 24, 2008 - 4:05 pm

Ja hoor
ik wil ook mijn eigen tijdschrift maken een goede naam daarvoor ben ik al aan het bedenken maar ik wil het over mode hebben en zoo maar hoe moet ik beginnen heeft iemand tipss??
Xxjes Van mij
(romana (13 jaar))

Reageer
marielle/iris november 4, 2009 - 3:14 pm

hallo,
wij willen graag een tijdschrift maken maar we weten niet wie dat gratis wil uitgeven. tips? of willen jullie het voor ons doen dan graag. we hebben een manager. en die helpt u dan graag verder. wilt u ons mailen als dat goed is. (het is een meiden tijdschrift)
groeten de redactie van My

Reageer
Elenea november 4, 2009 - 3:52 pm

@marielle/iris. Ik ben de auteur van het online vrijetijdsmagazine http://www.hobby.blogo.nl.
Klik op de links in het artikel hierboven en stel daar nogmaals je vraag !!!!!

Reageer
darshan mei 10, 2011 - 5:29 pm

Ik wil een gratis online tijdschrift maken hoe en op welke site?

Reageer
Danielle oktober 20, 2011 - 4:09 pm

Ik wil met een vriendin een gratis tijdschift maken online
Op welke site?

Reageer
Elenea oktober 21, 2011 - 9:28 am

@Danielle.Online tijdschrift maken doe je bij : Jilster, samen een mooi tijdschrift maken

Reageer
Annika december 18, 2011 - 2:36 pm

Ik heb iemand nodig die precies weet hoe je een tijdschrift maakt…

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com