U bevindt zich hier: Home » hobby » Kunstenaar en zijdeschilderen

Kunstenaar en zijdeschilderen

Geschreven door Elenea

De passie van de beeldend kunstenaar Belinda Tahapary is het schilderen op zijde. Alle werken op haar site zijn gemengde technieken op zijde. Zij geeft in haar atelier, op scholen en bij andere instanties cursussen en workshops.
Kijken en genieten!  

Wil je zelf aan de slag, surf dan naar
beschrijving techniek zijdeschilderen.  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?