U bevindt zich hier: Home » hobby » Omslagdoek creatief borduren

Omslagdoek creatief borduren

Geschreven door Elenea

Omslagdoek is altijd handig. Ik zag tijdens het winkelen een prachtige omslagdoek van Oilily, geborduurd met vrij borduurwerk en glinsterende pailletten en kleine kraaltjes. Zelfs hier en daar een applicatie gemaakt met organza. Prettig om kant en klaar te kopen, maar ook een bron van inspiratie om er zelf een te maken.
Later zag ik de omslagdoek terug in een magazine en de afbeelding heb ik bewaard in mijn schoenendoos. Nu bij het schrijven van mijn artikelen voor dit online vrijetijd magazine laat ik jullie de afbeelding zien.
Dus laat je inspireren.

Omslagdoek creatief borduren


Koop een soepel vallende fijn geweven lap stof op de markt.
Of koop een eenvoudige 0mslagdoek.
Werk de randen netjes af en borduur en appliceer naar hartelust met mooie kleuren.
Kan niet mislukken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com