U bevindt zich hier: Home » hobby » Passie van een kunstenaar

Passie van een kunstenaar

Geschreven door Elenea

De passie van Claire Begheyn is wol en barok. Ze zegt zelf dat ze een boerin is die in de stad woont. Haar kudde schapen en lama’s gemaakt van uit elkaar gehaalde barokmeubelen en zelfgesponnen wol, wordt steeds groter.
De wol spint ze expres lekker fout, zodat de schapen dreads krijgen. Gaaf toch!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?