U bevindt zich hier: Home » inspiratie » kunst met een grote k » Getal en letter schilderijen

Getal en letter schilderijen

Geschreven door Elenea

Het symbool van de jaren zestig werd geschilderd door de wereldberoemde Amerikaanse popart kunstenaar Robert Indiana. Ik denk dat jullie allemaal wel de afbeeldinngen herkennen. Met het typografische LOVE, dat hij in zijn schilderijen, grafieken en beelden verwerkte werd hij een levende legende.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?