Gerelateerde artikelen

  • Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo Picknickmand nieuwe voering geven doe je zo
  • Decoratie haken en breien met originele patronen Decoratie haken en breien met originele patronen
  • Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving
  • Recept sop nat vilten voor het vervilten van wol Recept sop nat vilten voor het vervilten van wol
  • Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop Kinderpartijtje organiseren met thuisbioscoop
  • Haarspeld maken met zoetwaterparels en lijm Haarspeld maken met zoetwaterparels en lijm

Sieraden zelf ontwerpen en maken

Wat is leuker dan een eigen sieraad ontwerpen en vervolgens het zelf te maken? Teleac biedt de mogelijkheid aan om door middel van zes afleveringen, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd, het perfecte sieraad zelf te creĆ«ren.De afleveringen zijn GRATIS te bekijken :

Naast de zes afleveringen is er ook een DVD en een boek “Het mooiste sieraad maak je zelf”, waarin wordt beschreven en in beeld wordt gebracht hoe de mooiste en meest inspirerende sieraden zelf gemaakt kunnen worden. Er wordt informatie gegeven over de meest gebruikte materialen, technieken en gereedschappen, veiligheidsaspecten en nog veel meer. Ook is beschreven hoe men erachter komt welk sieraad het beste bij iemand past.Het boek bestellen, klik op : Het mooiste sieraad maak je zelf.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?