U bevindt zich hier: Home » inspiratie » kunst met een grote k » Moderne iconen schilderen en bekijken

Moderne iconen schilderen en bekijken

Geschreven door Elenea

Iconen geven de kwetsbaarheid van de mens en het geloof weer. De echte iconen worden geschilderd met eigen gemengde pure pigmenten met eidooier. Een vermenging van traditionele waarden en moderne kunst geven de moderne icoon iets verrassends.
Bekijk de prachtige unieke iconen en schilderijen van Daniel Tavenier bij dtavenier.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?