U bevindt zich hier: Home » inspiratie » kunst met een grote k » Feestelijk schilderen

Feestelijk schilderen

Geschreven door Elenea

De Russische kunstenaar Pavel Sizov schildert feestelijke gebeurtenissenwaarbij het plezier en de warmte van het doek spatten. Door het gebruik van zonnebloemgeel, azuurblauw, vlammend rood of zacht oker weet hij de dansende, gezellig babbelende, samen zingende en feestende mensen in de juiste sfeer te schilderen.
Sizov schildert tijdens de feesten en schildert de feestende mensen zo dat ze zichzelf herkennen. Hij probeert het schilderij tijdens het feest te voltooien, zodat het de kracht van het moment behoudt. Dat is toch geweldig.
Bekijk de schilderijen en geniet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?